img

Prețuri servicii curăţenie spații birouri

Pentru toate tipurile de curăţenie prestate de firmă noastră preţurile sunt negociabile în funcţie de locaţie şi de complexitatea lucrării şi se vor comunica numai după vizionarea locaţiei dumneavoastră.

Prețuri curățenie spații birouri

  •  Curățenie generală de la 5 Lei/mp
  •  Curățenie întreținere zilnică de la 3-5 Lei/mp
  •  Curățenie întreținere săptămânală de la 3-5 Lei/mp
  •  Curățenie după constructor/renovare de la 8 Lei/mp

Tarifele includ costul echipamentelor de lucru, unelte şi maşini, al detergenţilor şi soluţiilor de curăţare şi tratare a suprafeţelor, inclusiv deplasarea echipei la domiciliul clientului.

Prețurile afișate pe site au caracter orientativ. Pentru o ofertă personalizată și prețuri exacte, vă rugăm să ne contactați.

Servicii curățenie spații birouri

Vrei ca biroul sau casa ta să fie mereu curate, dar tu nu ai timp să faci curățenie de câte ori este necesar? Noi te putem ajuta. Oferim servicii de curățenie de întreținere pentru firme și apartamente/case de câte ori ai nevoie. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi și să ne spui când ai dori să venim la tine. Recomandăm curățenie de două ori pe săptămână sau săptămânală, dar suntem deschiși la variantele propuse de tine.

Suntem specializați în operațiuni de curățare și igienizare în orice fel de spațiu, tocmai pentru a putea preîntâmpina orice nevoie a clienților noștri. Ajutăm la întreținerea curățeniei atât în birouri, cât și în spații comerciale, localuri, apartamente sau vile. Prima impresie contează, astfel că noi vom lăsa mereu în urma noastră un spațiu curat și primitor.

Având în portofoliu proiecte ample desfășurate pe nișa serviciilor de curățenie spații birouri în Bucuresti/Ilfov, firma Mara Smart Clean vă propune costuri reduse pentru performanțe ridicate!

Detalii serviciu curățenie spații birouri