img

Prețuri servicii curăţenie spații comerciale

Pentru toate tipurile de curăţenie prestate de firmă noastră preţurile sunt negociabile în funcţie de locaţie şi de complexitatea lucrării şi se vor comunica numai după vizionarea locaţiei dumneavoastră.

Prețuri curățenie spații comerciale

  •  Curățenie generală de la 5 Lei/mp
  •  Curățenie întreținere zilnică de la 3-5 Lei/mp
  •  Curățenie întreținere săptămânală de la 3-5 Lei/mp
  •  Curățenie după constructor/renovare de la 8 Lei/mp

Tarifele includ costul echipamentelor de lucru, unelte şi maşini, al detergenţilor şi soluţiilor de curăţare şi tratare a suprafeţelor, inclusiv deplasarea echipei la domiciliul clientului.

Prețurile afișate pe site au caracter orientativ. Pentru o ofertă personalizată și prețuri exacte, vă rugăm să ne contactați.

Servicii curățenie spații comerciale

Firma de curățenie Mara Smart Clean iți oferă servicii profesionale de curățenie în spații comerciale, magazine, sedii de bancă, farmacii, cluburi, depozite.

Suntem specializați în operațiuni de curățare și igienizare în orice fel de spațiu, tocmai pentru a putea preîntâmpina orice nevoie a clienților noștri.

Având în portofoliu proiecte ample desfășurate pe nișa serviciilor de curățenie spații comerciale în Bucuresti/Ilfov, firma Mara Smart Clean va propune costuri reduse pentru performanțe ridicate!

Detalii serviciu curațenie în spații comerciale