img

Prețuri servicii curăţenie după constructor/renovare

Pentru toate tipurile de curăţenie prestate de firmă noastră preţurile sunt negociabile în funcţie de locaţie şi de complexitatea lucrării şi se vor comunica numai după vizionarea locaţiei dumneavoastră.

Prețuri curățenie după constructor/renovare

  •  Garsoniera (max 35mp) de la 400 Lei
  •  Apartament 2 camere (max 60mp) de la 500 Lei
  •  Apartament 3 camere (max 75mp) 650 Lei
  •  Apartament 4 camere (max 90mp) 750 Lei
  •  Case, Vile (peste 90mp) de la 8 Lei/mp

Tarifele includ costul echipamentelor de lucru, unelte şi maşini, al detergenţilor şi soluţiilor de curăţare şi tratare a suprafeţelor, inclusiv deplasarea echipei la domiciliul clientului.

Prețurile afișate pe site au caracter orientativ. Pentru o ofertă personalizată și prețuri exacte, vă rugăm să ne contactați.

Servicii curățenie după constructor/renovare

Firma de curățenie Mara Smart Clean iți oferă servicii profesionale de curățenie în spații comerciale, magazine, sedii de bancă, farmacii, cluburi, depozite.

Suntem specializați în operațiuni de curățare și igienizare în orice fel de spațiu, tocmai pentru a putea preîntâmpina orice nevoie a clienților noștri.

Având în portofoliu proiecte ample desfășurate pe nișa serviciilor de curățenie după constructor sau serviciilor de curățenie după renovare în Bucuresti/Ilfov, firma Mara Smart Clean vă propune costuri reduse pentru performanțe ridicate!

Detalii serviciu curațenie după constructor/renovare