Servicii de Curățare canapele, covoare mochete şi tapiţerii

Firma de curățenie Mara Smart Clean îți oferă servicii profesionale de curățare canapele București/Ilfov atât la domiciliu, cât și la birou. Beneficiile pe care le obții dacă alegi să lucrezi cu noi sunt incontestabile. Este bine să stii că pentru spălare canapea acasă, dar și pentru spălare scaune la birou folosim solutii profesionale Karcher, adaptate materialor textile. Rezultatele sunt întotdeauna excepționale, întrucat aceste solutii atacă murdăria și impuritățile, lăsând în urmă canapele ca noi. Mirosurile urâte vor fi îndepărtare cu succes și în același timp canapelele și fotoliile își vor redobândi culorile vibrante și prospețimea.

Metoda de injecție - extracție pe care o folosim pentru spălare canapele și fotolii sau scaune din material textil dă rezultate optime și este cea mai moderna și mai sigură tehnică din domeniu.

Pentru curățarea canapelei folosim un echipament de ultimă generație, care aspiră praful adânc înrădăcinat în țesătură, apoi introduce un amestec de apă și detergent activ. Odată ce murdaria este dizolvată, ea este din nou aspirată, rezultând astfel o spălare și curățare a canapelei sau a fotoliilor în profunzime.

Beneficii spălare canapea/fotoliu profesională

  • înlăturare miros neplăcut, împrospătare a culorilor
  • eliminare pete și acarieni care pot provoca alergii sau chiar și iritații la nivelul pielii
  • curățare în profunzime a murdăriei, eliminare bacterii, microbi
  • uscare rapidă

În general, prin metodele, echipamentele și detergenții noștri pentru curățare tapițerie putem înlătura până la 99% dintre pete, însă trebuie să știți că sunt mai multe criterii ce influențează succesul, cum ar fi substanța care a provocat murdăria, vechimea petei etc.

Contactați-ne pentru ofertă personalizată pentru Curățare canapele și covoare
la +40737 429 099 sau folosiți formularul de contact.

Servicii curăţenie profesională